Productores Farmidable: Espigoladors

Espigoladors

Espigoladors

Espigoladors és una organització sense ànim de lucre que lluita contra el malbaratament alimentari alhora que empodera a persones en risc d’exclusió social d’una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible.

Recuperem la fruita i verdura que es descarta, ja sigui per un descens de vendes, per raons estètiques, per excedents de producció o per que la fruita està madura i el consumidor ja no la compra. En cap cas es recull fruita o verdura que no sigui apta pel seu consum. Canalitzem el 95% dels aliments que recollim a entitats socials, i així facilitem l’accés a aliments frescos, sans i nutritius a persones que habitualment no poden accedir-hi.

Les entitats socials són pròximes a la zona de recollida. Transformem la resta dels aliments recuperats en delicioses conserves naturals i artesanals (melmelades, cremes, salses i patés) i es comercialitzen sota la marca Es Im-perfect®. Són productes de qualitat recomanats per Ada Parellada.

Nostre Secret

En tot aquest procés, integrem a les entitats socials receptores i a persones en situació vulnerable. Així, fomentem la dignitat de les persones i la generació d’oportunitats laborals i socials des d’un vessant transformador.

Coneix més de nosaltres a la nostra web: espigoladors.cat.

Espigoladors

Els Nostres Productes