Productores Farmidable: Cal Tomas

Cal Tomàs

Cal Tomàs

Fa més de 100 anys que a Cal Tomàs ens dediquem a la ramaderia i a l’elaboració d’embotit de porc. Hem heretat els valors i els coneixements dels nostres antecessors i ens apassiona la feina que fem.

A Cal Tomàs respectem els animals i el medi ambient i oferim la millor qualitat de producte per als clients. Els prats on pasturen les nostres vaques i vedells són ecològics certificats i no contenen pesticides ni adobs químics. Nosaltres mateixos els cultivem, perquè som també agricultors. D’aquests prats n’extreiem el farratge que serà una part important de l’alimentació dels vedells. Dels set als deu mesos els alimentem amb unifit, una barreja de farratges i cereals, i a partir dels deu mesos incorporem en la seva alimentació pinso ecològic.

Els porcs a partir dels quals elaborem els embotits estan criats amb pinsos i cultius naturals i també gaudim de la certificació que atorga el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica per als elaborats dels porcs procedents d’explotació amb certificació ecològica.

Nostre Secret

A més, l’Agència Catalana del Consum certifica que els nostres productes no contenen gluten i que són aptes per a celíacs.

Coneix més de nosaltres a la nostra web: www.ecologicaltomas.com.

Cal Tomàs