Productores Farmidable: Central Parc

El Parc Agrari del Baix Llobregat té 160 hectàrees abandonades. A Central Parc hem recuperat 5,5 hectàrees d’aquests espais en desús i els posem en valor a través de l’agricultura ecològica. A les nostres finques promovem la formació i la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat, oferint als nostres clients un producte ecològic i de proximitat amb petjada social.

T’oferim un producte de qualitat, de proximitat, ecològic i de temporada, cultivat a les nostres finques a l’aire lluire del Parc Agrari del Baix Llobregat (Les Cabasses, Cal Gallina i Ca la Nanda). Recuperem varietats tradicionals amb l’objectiu de tornar a posar en valor espècies autòctones del nostre territori. Vetllem perquè el producte arribi fresc a les teves mans, adaptant-nos a les teves necessitats en temps real i oferint un contacte directe amb el pagès per garantir la teva satisfacció i compromís amb nosaltres. A banda d’aquests, també comercialitzem fruita ecològica d’agricultors aliats a fi de promoure la complementarietat i el consum de proximitat.

Projecte Social;

Refugiats o demandants d’asil :El món viu la pitjor crisi de refugiats des de la Segona Guerra Mundial. Violència, conflictes armats, desastres naturals, violacions de drets humans o persecucions van forçar 12,4 milions de persones a abandonar casa seva l’any 2015.

Aturats de llarga durada majors de 45 anys:A Sant Boi hi ha unes 2.000 persones majors de 45 anys que porten més de dos anys a l’atur i que han esgotat la prestació econòmica. Moltes d’elles provinents del sector de la construcció, i la majoria amb càrregues familiars.

Joves de 16 a 21 anys:El jovent és un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat. Amb més d’un 50% de taxa d’atur juvenil, aquells que no tenen estudis bàsics finalitzats ni experiència laboral són els que menys possibilitats tenen d’inserir-se en el mercat laboral i, per tant, de tenir accés a una estabilitat econòmica que els permeti independitzar-se i desenvolupar-se com a persones adultes.